O nas


Platformo za potrjevanje plačil na www.iban.com upravlja družba GV Solyushans Ltd,
ki je registrirana v Bolgariji na naslovu: Asen Zlatarov 16, 4000 Plovdiv
Naše podjetje je specializirano za zagotavljanje rešitev za validacijo plačil z uporabo poslovne programske opreme kot storitev (SaaS).

Kaj počnemo

Z naraščajočim številom podjetij, ki uporabljajo naše storitve, smo zanesljiv ponudnik potrjevanja in optimizacije plačil.
Naš niz spletnih in za uporabo enostavnih storitev, ki so na voljo kot SaaS in uporabniški vmesnik (UI), pomaga podjetjem, da se izognejo neuspešnim transakcijam, racionalizirajo plačilni postopek in se zaščitijo pred goljufijami.
Vsa ta funkcionalnost poteka v varnem okolju, kjer vsi podatki, ki so poslani na našo platformo, postanejo strogo zaupni.

Glavni cilj je zagotoviti zanesljive in posodobljene bančne podatke, ki jih naše storitve vrnejo z licenciranjem podatkov zanesljivih podatkovnih partnerjev, kot so S.W.I.F.T., Vocalink, Deutsche Bundesbank, Banque de France etc.

 • Produkti, ki so učinkoviti in enostavni za integracijo
 • Rešitve, ki pomagajo reševati tehnične in poslovne izzive
 • Preizkušena, zanesljiva tehnologija in strokovno znanje
 • Kvalificirana in predana tehnična podpora za vsako zahtevo stranke
What We do?
Our Values

Naše vrednote

Verjamemo v:

 • Učinkovitost in zagotavljanje enostavnih rešitev za kompleksne probleme.
 • Transparentnost in poštenost. Podjetje se mora obnašati kot oseba. Biti odgovoren in pošten do strank in partnerjev.
 • Zadovoljstvo strank, sodelovanje z našimi strankami za izboljšanje naših storitev.
 • Izmenjavo znanja. Naša spletna stran ni samo platforma za prodajo naših storitev. Razvijamo referenčne strani in nudimo brezplačne vire za vsakogar, ki mora razumeti bančna plačila in tehnične podrobnosti, kot so BIC kode, tečaji valut, IBAN struktura in informacije o državah ter druge stvari.

Naša partnerstva

Natančni bančni podatki so v središču naših storitev, zato je nujno, da so podatki čim bolj ažurni in točni. Z vzpostavljanjem strateških partnerstev z oblastmi v plačilnem sektorju zagotavljamo zanesljive in aktualne referenčne informacije o plačilih. Naši podatkovni partnerji so nacionalne banke, finančne institucije in zasebna podjetja, ki izdajajo in vzdržujejo podatkovne vire za bančne kode.

S.W.I.F.T. SCRL
Deutsche Bundesbank
La Banque de France Eurosisteme
Vocalink LTD (Mastercard)

Naša kompaktna ekipa razvijalcev, podjetnikov in IT strokovnjakov ima izkušnje z razvojem storitev za potrjevanje plačil od leta 2009 dalje.
Razvijali smo rešitve za prilagojeno plačevanje v različnih panogah.
S hitrim razvojem plačilnih shem Evropske unije smo se specializirali za racionalizacijo bančnih plačil za naše poslovne stranke.
Ker je mednarodna številka bančnega računa (IBAN) postala vodilna oblika identifikacije bančnih računov, smo razvili centraliziran sistem potrjevanja podatkov IBAN.

 • Danes

  S podporo več tisoč podjetij, ki zaupajo našim metodam preverjanja veljavnosti, še naprej rastemo, se razvijamo in izboljšujemo naš sistem za zagotavljanje boljših storitev potrjevanja plačil.

 • 2016

  Obsežno bazo strank, ki smo jo zgradili s prvo različico API-ja in uporabniškega vmesnika za naše storitve, smo nadgradili s paleto storitev in uvedli nove izboljšane API-je na novo platformo na naslovu www.iban.com

 • 2015

  Namestili smo programsko opremo kot storitev (SasS) za IBAN potrjevanje in izračun, vključno z osnovnimi funkcijami API-ja.

 • 2013

  Zagon prve platforme za potrjevanje IBAN številke. Prva spletna stran je ponudila brezplačno potrjevanje IBAN številke.