Zakaj izbrati IBAN?

Optimizacija plačil

Zmanjšanje števila zavrnitev plačil in stroškov, povezanih s popravilom in ponovnim zajetjem. Zmanjša neuspešna plačila in bančne stroške, s čimer prihranimo čas in denar. Zagotavlja veljavne podatke, odpravlja napake in napake pri tipkanju ter izboljša registracijo. Izogibajte se plačilnim napakam in bančnim stroškom.

Prihrani čas

Z avtomatizacijo validacije plačil in pridobivanjem bančnih podatkov boste prihranili dragoceni čas in vire pri preverjanju podatkov o plačilu pred obdelavo plačil.

Samodejno izpolnjevanje

Izboljšajte uporabniško izkušnjo s samodejnim izpolnjevanjem bančnih podatkov, kot sta koda BIC in ime banke, ko stranka vnaša bančne podatke.

Postopek hitre namestitve

Celoten poslovni proces smo zgradili okoli koncepta enostavnosti in učinkovitosti. Poenostavljen postopek nakupa, hitra postavitev računa in API za en klic lahko naš sistem integrirate z minimalnim naporom in časom.

Zanesljivo in varno

Z licenciranjem bančnih referenčnih podatkov od visoko kakovostnih ponudnikov podatkov, kot so S.W.I.F.T, VocaLink in Banque de France, zagotavljamo maksimalno kakovost podatkov. Redundantna strežniška arhitektura zagotavlja maksimalno zanesljivost in čas delovanja storitev.

Zaupanja vredna podpora

Naša ekipa je vedno v pripravljenosti, da se odzove na povpraševanje naših strank. Hitri odzivni časi in hitro reševanje težav nudijo našim strankam brezhibno integracijo in uporabniško izkušnjo.

Naš sistem podpira IBAN potrjevanje za 97 držav. Podporo novim državam dodamo takoj, ko uradno sprejmejo IBAN standard.

Podprte države

Licenciramo podatke iz zanesljivih podatkovnih virov, kot so nacionalne banke in finančne institucije, za zagotavljanje natančnih bančnih podatkov.

Viri podatkov

S posodobitvijo naših bančnih seznamov mesečno in v nekaterih državah tedensko poskrbimo, da se naš sistem odzove z najnovejšimi bančnimi podatki.

Pogostost posodabljanja

Naši nadzorni sistemi vedno spremljajo stanje in učinkovitost naših storitev. Tukaj so objavljene prekinitve, vzdrževanje in težave.

Oglejte si stanje sistema

arnost sistema in varstvo podatkov sta za nas pomembni. Preberite si več o tem, katere korake in tehnične ukrepe smo sprejeli za zaščito vaših podatkov.

Varstvo podatkov

Že vrsto let zagotavljamo storitve potrjevanja plačil. Več kot 1000 podjetij nam zaupa pri potrjevanju plačilnih podatkov.

Zaupajo nam